Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Αγορές του Συλλόγου για το σχολείο μας

Αγαπητοί γονείς!

Να και η τελευταία μας απολογιστική ανάρτηση πριν τις καλοκαιρινές διακοπές, πριν κλείσει το σχολειό μας και για λίγο απομακρυνθούμε από τη σχολική πραγματικότητα.
Με χρήματα του ταμείου του, λοιπόν, ο Σύλλογος Γονέων κατάφερε φέτος να προσφέρει στο σχολείο τον παρακάτω εξοπλισμό:


  • Φορητός υπολογιστής HP 250 G3 15.6'' INTEL DUAL CORE N2840 4GB 500GB
  • Προβολέας BENQ MS504
  • Τσάντα για φορητό υπολογιστή NATEC

  • Ηχεία LOGITECH LS-11 2.0
Οι ελλείψεις του σχολείου παραμένουν πολλές και πιεστικές. Με χαρά προσφέραμε τον εξοπλισμό φέτος και θα το ξανακάνουμε αν υπάρξει ανάγκη. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι ο ρόλος αυτός δεν είναι των Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων, αλλά του Υπουργείου Παιδείας και της Πολιτείας που οφείλει να παρέχει δωρεάν παιδεία υψηλού επιπέδου. Δυστυχώς, λόγω των συνθηκών, οι γονείς αναγκάζονται να βάλουν το χέρι στην τσέπη και να συνεισφέρουν όσο και όποτε μπορούν. Ας διεκδικούμε πάντοτε δωρεάν παιδεία και υψηλότερης ποιότητας σχολικά κτίρια εξοπλισμένα με όλα όσα απαιτούνται σήμερα σε μια σύγχρονη εκπαιδευτική διαδικασία. 

Μην ξεχνάτε αύριο το απόγευμα την καλοκαιρινή μας γιορτή!

Καλό καλοκαίρι, φίλοι μας!

Κυριακή 7 Ιουνίου 2015

Ήρθε η ώρα για την καλοκαιρινή γιορτή!


Αγαπητέ γονέα, φίλε μας αγαπημένε.
Η σχολική χρονιά, νάτη, φτάνει λαχανιασμένη στο τέρμα της. Θα παρατήρησες, φυσικά, ήδη στο σπίτι μια χαλαρότητα, μια τεμπελιά, μια ανεμελιά που μυρίζει καλοκαίρι. Κι αν εσένα καμιά φορά σε δυσκολεύει, σκέψου πως το πιτσιρίκι σου είναι ακριβώς αυτό: ένα πιτσιρίκι που είναι κατασκευασμένο να παίζει, να έχει ελεύθερο χρόνο, να συναντά καινούργιους ανθρώπους, να γνωρίζει καινούργιους τόπους, να οσμίζεται νέες μυρωδιές, να προσπαθεί για τη νέα ποδηλατική του φιγούρα και για το ακόμα μακρύτερο μακροβούτι. 
Μπες κι εσύ για λίγο στο κλίμα το καλοκαιρινό, λοιπόν, κι έλα μαζί μας την Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015, στις 6:30μμ, στην αυλή του σχολείου να πούμε "καλό καλοκαίρι". Σε περιμένουμε!